Ресторани, кафе, забігайлівки Львова - відгуки (1)

Тема у розділі 'Забава аж до рання', створена користувачем levandivka, 29 Грудень 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Marcipanka

Marcipanka Well-Known Member

Відповідь: Ресторани, кафе, забігайлівки Львова - відгуки

Відвідали вчора з коліжанкою паб "Лінивий пес" :girl_crazy:
    Сподобався їхній цезар, кращий ніж в масонах (бо з черіками і бекон підсмажений був, короче добрий). Ще брали курячі шматочки з соусом - були добрі, і соус ммм. А ще сир у фритюрі теж з соусом смачним - мені забагато спецій було в самій сирній масі, а от коліжанці смакувало. Пила чай з суницями і м*ятою - файний. Обслуговування теж дуже хороше, офіціант дуже старався.

2. lawyer

lawyer Member

а я вчора відвідала "Львівські пляцки". людей трошки було, але обійшлося без довгих черг, інтер'єр - такий собі, мабуть, більш розрахований на туристів, типово локалівський (нашвидкоруч зроблений). дівчатка-офіціантки ще трошки губляться. меню - невелике, але для мене це не є недоліком, хай краще роблять лише штруделі та сирники, але роблять це добре. пробувала штрудель з лососем і шпинатом - дуже сподобався, коханому - так собі, але я дуже люблю і лосось, і шпинат, тому, певно, такі враження. соус до штруделів набираєш сам, два є до солодких та один - до солених. лимонад - дуже світлого кольору, думала, що буде одна водичка, але на смак виявився смачним. обслуговувати себе потрібно самому.

3. Olka Sherolka

Olka Sherolka розпатлана посиденька

Дівчата, таке питання - мама на неділю замовила святкування свого Дня народження в кафе "Келія" (здається так називається) на Вірменській, через пошук в темі відгуків про цей заклад не знайшла. Турбуюсь чи все буде добре, може є якісь перестороги, підводні камені? Якщо маєте якісь відгуки - напишіть, будь ласочка :)

---------- Додано в 13:29 ---------- Попередній допис був написаний в 13:22 ----------

Ой, певно таки "Кілікія" назва того закладу

4. Руда Лисиця

Руда Лисиця Шопоголік :-)

напевне "Кілікія"
    Була там давненько щоправда, але враження про них було дуже хороше.

5. marife

marife Member

Як тільки прилетіла на Україну, чоловік мене повів у ресторан "Сім поросят". Мені там дуже сподобалось, чудесний український інтерєр, посуд, надзвичайно смачна кухня, привітна офіціантка Марічка і красуня свинка біля входу. Як там зараз? Чи не зіпсувались вони? Хочеться ще на тих шкурах посидіти і смаколиків покуштувати:nyam2:

6. Raven

Raven Мама малятка

Кухня смачна, інтер"єр особливо не помінявся.

7. Katrine

Katrine Member

неавно з подругою відкрили для себе маленьку, але дуже затишну кав'ярню "Aroma" на Староєврейській, зразу біля "Дому легенд". сподобався інтер'єр, достатній вибір десертів і загалом атмосфера закладу:girl_yes2:

8. La esposa

La esposa Moderator

там смачно готують і гарне обслуговування. Не маю нічого поганого про них сказати :girl_flirt:

9. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

вчора вперше були в Пан Тао, дівчатка, дякую за гарні відгуки, ми казково провели час, дуже гарний заклад, атмосфера, обслуговування і цікаве меню. Обслуговувала нас адміністрар, враження, що вона не розмовляла, а співала, так солодко її голос звучав:)
    Страви обрали спільно з нею і спираючись на поради форумлянок (незабудко, вероніко, дякую) Салат Імператорський дуже сподобався, хоч я вугра швидше не люблю ніж люблю, жабячі лапки "гун бао" трохи мені соус перебивав смак, але ті овочі, гриби і горішки то компенсували , ми спробувала качку на розпечений пательні-дуже смачно, рисові хлібці, як альтернатива хлібу теж сподобались. Окремо хочу відзначити десерти, а саме апельсиново баварський крем, в мене тепер навязлива ідея знову поїхати його скуштувати ммм а от смажене кокосове молоко то на любітеля, ми пили новозеландське вино піно нуар року нашого знайомства :girl_in_love: Підбиваючи підсумки, нам дуже все сподобалось, тому раджу

10. Bursukanja

Bursukanja Well-Known Member

Відвідала вчора цей більш ніж странний заклад....якшо те, шо ми їли, - пляцки, а тим паче - львівські, то я Юра Гагарін:8:
    Те, шо локалівські забігайлівки давно і відверто готують пургу у розрахунку на туристів, відомо здавна. Однак у їхніх "першіших" завєдєніях принаймні троха пахнуло концепцією чи стилем, якимось задумом і цікавинками у меню. По мірі розростання мережі і, певне, зростанню думки про свою матьорість та неабияку цінність для львів’ян у власників "Льокалю", останні "крапки" не те, шо не тішать, а й просто змушують тренувати палець у крутінні біля скроні:scare:
    Так от, "Львівські пляцки". Маленьке і до неможливості задушливе, подовгасте, як мисливська сосиска, приміщення. Кондиціонера нема (а нашо тратитись, скоро зима), зате "фантазії" "дизайнера" стало на іржаві терки а-ля світильнички, качалки на лямпі і пофарбовані на брудно-білий колір колченогі стільчики часів буремних 60-тих. Не парились по дизайну, це зрозуміло, але перейдімо до страв.
    "Меню" налічує всього пару штук "пляцків" (насправді це штруделі): із шпинатом/лососем, куркою, вишнею, яблуком і ше сирники - мокрий і сухий (гммм):wacko1: Узяли по їдному з лососем, з вишенькою, ну і латте. "Пляцок" був зимним і просто ніяким, шпинат у ньому був старим і волокнистим. "Поливка" (ну не можу не брати в лапки, бо то не поливка, а знущання!) - не що інше, як сметана, один варіант із зеленню і часником, інший начебто нейтральний, тобто -сама сметана, ледь посолена і зимна. Негармонійно, несмачно. Вишневий "пляцок" був троха кращий завдяки ванільному соусу. Латте не допила - у такій задусі воно геть не смакувало:cry:
    Висновок (оновлений) : "локалівські" заклади не для львів’ян, звісно, але і не для туристів! Туристам не можна ТАКЕ показувати, а тим паче, ТАКИМ частувати...!.:ireful:

11. Dolche

Dolche Well-Known Member

і нам там подобається.
    Подружки хлопець з США коли прилітає у Львів теж його дуже полюбляє :)

12. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Той що в народі називають Жабою? Була там давніше на забаві - гарне місцерозташування біля озера, дуже люблю заклади де є куди вийти на двір. Щодо іншого - особисто мені не сподобалось, ресторан - голосно сказано - так, кафешка, в меню вказують традиційна українська кухня - багато всякого-різного, зверху щедро затерто сиром, я такого не люблю, краще менше, але чогось екстра, а не багато, і ніякого. Інтерєр бажає кращого - аляповато, різнобарвно, без стилю, чомусь дуже нагадує якийсь лістаран в райцентрі... Я таких закладів "без родзинки" не люблю, тому мені там не сподобалось, хіба на терасі попити кави, а от для романтичної вечері не підходить взагалі. Але якщо у Вас зустріч однокурсників, то я думаю має бути весело і точно не будете звертати увагу на інтерєр, кухню і так далі.

13. zaderyshka

zaderyshka Member

100% погоджуюсь. Чогось екстра чекати не варто. І справді для зустрічі однокласників підійде нормально. Тільки стосовно танців, то не знаю як там зараз. Бо були два рази на забаві, то танцювати доводилось на другому поверсі в коридорчику. Трохи не зручно і мало місця.
    Вчора були в "Кумплі". Дуже-дуже сподобалось. Пиво смачне і світле і бурштинове, м'яско тане в роті, оті запечені гомілочки з грибочками всередині і крильця, то просто суперово. Цибулеві кільця я дуже люблю. подобались мені в "Золотій гусі", але в "Кумплі" ще кращі. Банош...взагалі без коментарів, неймовірно смачно. Я взагалі не люблю банош, але в "Кумплі", то певно буде тепер страва з обов'язкового репертуару. Дуже класний салат з "бринзуватою" поливкою, така здоровенна мисяга, що самій з'їсти, то проблємно. Народ брав ще борщок з млинцем, то дуже смакували з задоволенням. Хотіли ще замовити "Цьоткіні рондлі", але лишили до наступного разу, бо вже б не влізло. Порції справді достатні. Загалом, я очікувала, що буде значно дорожче.
    Не маю також претензій до обслуговування. Хлопчина офіціант уважно все вислуховував, пояснював, радив, коли дзвонили, то приходив фактично відразу.

14. Freitag

Freitag Active Member

Були ми вчора там на міні-банкеті. Інтер'єр файний, обслуговування на доброму рівні, чистенько і доглянуто. Куштували салат бойківський (несподівано смачний, бо буряк загалом не мій овоч, але у цьому салаті :good:), салат з бринзою (до слова, бринза - домашня, з ледь відчутним відповідним ароматом), бануш з грибною підливою і бринзою (неймовірно ситний), телятинку в гірчичному соусі (смачна до божевілля), печену бульбочку (просто добра), а ще узвар (у ньому точно була м'ята, шипшина і яблука, еееех рецептик би:girl_in_dreams:...). На десерт - морозиво з лікером бейліз та ананасом у тарілочках зі скошеним низом, які ми назвали "тестом на тверезість", бо ніхто з першого разу не зміг збагнути як таке можливо - тарілку ставиш, а вона нахилена:girl_haha:. Викотилися ми звідти почуваючись, як восьме і дев'яте поросятко:girl_blush2:.

15. Liliya Shukh

Liliya Shukh Member

була в суботу на бенкеті в "Вулику" в Брюховичах. Інтр"єр цікавий і територія гарна, от тільки кухня мені не сподобалась взагалі, страви які подавали були дуже жирні, пересмажені, салати (овочеві) і овочеве асорті вже було трохи прив"яле

16. NataliaMak

NataliaMak New Member

о, я була у "Вулику" часом, коли працювала в Брюховичах, ходила обідати, так на мене там дивились як на нло :girl_crazy: мабуть тому, що в обідній час я була там одненька...з того, що пробувала сподобались деруни з нрибами, суп-пюре зі шпинату, овочеві салати.

17. NataliaMak

NataliaMak New Member

Кілька тижнів тому були із сестрою в "Дель Песто", дуже сподобалось там!:girl_yes2: офіціант був дуже уважний, після кожної страви питав чи нам сподобалось)) Замовили ми сангрію, салат цезар, рулетики оті маленькі (смачнючі), пасту, капучіно і морозиво. Морозиво класно подали, з карамелізованим цукром)) Обов*язково зайду ще:girl_claping:

18. Galin Max

Galin Max Member

І мені там сподобалося

19. Olka Sherolka

Olka Sherolka розпатлана посиденька

трохи відзвітуюся про святкування ДН мами в Кілікії. Загалом сподобалося - приємний інтер'єр, гарне обслуговування, смачна кухня, десерт - морозиво під палаючим Старим Талліном - то був хіт, хоч всі наїлися від пуза, але морозиво досмакували до останньої ложки також всі :) (я сама не пробувала бо за кермом ;), але всі дійсно хвалили. Єдиний промах - не розрахували кількість закуски - салатів та нарізки, в процесі дозамовляли, хоч робили замовлення разом з паном Тарасом ( не знаю чи то власник, чи керуючий), то міг би сказати що того буде малувато, хоча наступними стравами і десертом всі наїлися, тому це не так страшно, просто якось звиклось що столи мусять бути "забиті" всім і одразу. Смачна рибка з лисичками, рис з овочами також - смакота, я б напихала б в себе ще більше, якби місце було :) Грибний суп-пюре - нічого особливого. Щодо музики - після 19-00 там грає саксофоніст, але так собі грає, не напружуючись, під аконпонемент мінусового запису інших інструментів. Але до 19ї всі були вже веселі і навіть під ту музику трохи танцювали.

20. zaderyshka

zaderyshka Member

"Маки"...Новий заклад від Феста, на Архітекторській біля Політеху. Було певно задумано як економ-варант сушок для студіків. Якщо чесно, то краще вже купити перетримані упаковки Суші Експрес в супермаркеті, бо в "Маках", то не роли. а незаправлений рис, в середині з цибулею (!), часом якоюсь подобою рибної фігні, обмотаний фігнею зовсім вже невідомого походження. Вперше була там десь місяць тому, зібрались там з друззями побавитись Манчкін, то сушки були трохи нормальні. На перекус цілком годились. Нині по-глупості забігла взяти з собою на перекус зі співробітницею. Краще буду запихатись булочками з рідної "кормушки" ніж брати в "Маках" цю гидоту.
    На днях пробігала з мужом через Криву Липу і забігли в
    Цілком поділяю думку, що
    Сумніваюсь, що хоч чимось китайським там пахне, окрім антуражу локшини, але загалом смакувало мені. Тільки прошу дуже не беріть їх напої в "жестяночках". Паскудство та й годі.

Статус теми:
Закрита.