Ресторани, кафе, забігайлівки Львова - відгуки (2)

Тема у розділі 'Забава аж до рання', створена користувачем mrochkizm, 13 Жовтень 2013.

1. mrochkizm

mrochkizm Well-Known Member

Продовження теми Ресторани, кафе, забігайлівки Львова - відгуки (1)
    У цій гілці ділимося відгуками про обслуговування у закладах харчування.
    ДЕ Ви БУЛИ. Якщо НЕ БУЛИ - читаємо уважно попередні дописи.

Увага! Запитання новачків "Хто шо чув про ресторан "Гнилий Пень" у третьому квадраті Брюховичів?" видаляються без обговорення!

*************************************************************************************************
    Мені сподобалася "Королівська пивоварня". Обслуговування справді щиро привітне, без надміру "сиропу", як, наприклад, в закладах "Фесту". Грецький салат люкс, копчене пиво дуже сподобалося, а їхній хлібчик - це просто нямка. Інтер'єр гарний, температура всередині комфортна, чисто, охайно. Ціни високі.

Останнє редагування модератором: 10 Листопад 2013
    • Інформативно Інформативно x 2
    • Подобається Подобається x 1
    • Оптимістично Оптимістично x 1
    • Креативно Креативно x 1
  2. vita

vita New Member

Розкажіть будь ласка трохи більше про цей ресторан в ТЦ Роксолана. Яке там меню, є вибір страв? Ціни, зокрема на коктейлі чи алкоголь. Треба з подружками (6-7 людей) десь сходити на "посиденьки" побенкетувати так на 4 годинки. Чи можна там таке організувати за відносно помірні гроші? Буду дуже вдячна за інформацію! )) На їхньому сайті "гола школа"... і аж 1 фотографія тієї тераси.

3. readytogo

readytogo Well-Known Member

Я б Вам радила спочатку сходити туди на каву на розвідку. В принципі ми з коліжанками туди якраз ходимо поісти-побазікати,але в будні дні вдень, щоб було поменше людей.
    Гарна подача страв та десертів,але я б не сказала, що смак прямо Ах! Ціни такі ж як зараз всюди- салати до 100 грн, основні страви трохи більше, пляшка вина чилійського 120 грн.
    Ну але краєвид...

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  4. Kroshka Enot

Kroshka Enot Well-Known Member

Відвідали ресторацію Бачевських.
    Мушу сказати, що мені сподобалось.
    Дуже гарний інтер'єр, багато повітря, затишно, з претензією на вишуканість, але без зайвих понтів.
    Бомбезна подача страв.
    Я замовляла страву з курятини , здається, "Курча ляда" - порція просто гігантська!
    Смачно, але не так щоб аж "ах!".
    Офіціант трохи підпсув враження - мав якусь дивну дикцію, важко було порозумітися.
    Людей багато, всі столики були зайняті, через це офіціанта деколи доводилось чекати і викликати двічі.
    Як на мене, замалий вибір десертів, і всі якісь такі ситні . А мені після ситної основної страви хотілося чогось такого літнього, повітряного, на кшталт панакоти або тірамісу.
    З наливок пробувала тільки диньку (не сподобалась) і м"ятну (зе бест:girl_smile:).
    Ціни не просто демократичні, а ну дуже-дуже демократичні .
    Дуже давно не пам"ятаю, щоб заклад залишив після відвідин таке приємне враження.
    Однозначно піду туди ще.

• Подобається x 8
    • Погоджуюся x 2
    • Інформативно x 2
    • Корисно x 2
    • мімімі x 1
  5. JaNazarkova

JaNazarkova Well-Known Member

Бачевських... І нас порадував ресторан) цілком погоджуюсь з дописом вище щодо цін та інтер'єру, і звісно подача страв просто надихає тебе) Замовляли десерти, гарячі напої і спробували декілька їхніх наливок, вишня і малина мене не цікавили, теренова наливка ну так собі, а от обліпихова то така смакота мені!!! Жаль що тільки можна було пригубити в моєму положенні, але смак запамятала надовго) Поряд сиділа пара, обідали, справді порції дуже великі, і салатів і основних страв)

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Корисно Корисно x 1
  6. ANANASIK

ANANASIK Well-Known Member

А не підкажете, там потрідно бронювати столик, чи можна просто прийти? Бо хочу саме на терасі, думаю чи будуть вільні столики:girl_in_dreams:(цікавлять будні дні вдень).

7. AkUla

AkUla Well-Known Member

приєднуюся, єдине що хочу сказати, за офіціанта Андрія, наступного разу також попросимося до нього за столик, і порадить і послухає, а ще .... типовий львівський офіціант, дуже приємне обслуговування. :girl_smile:

• Подобається Подобається x 2
  8. Марточка

Марточка Well-Known Member

Де у Львові найсмачніші макаруни? :girl_smile:

9. deatheater

deatheater Well-Known Member

Найбільше люблю у Світі Кави та Вероніці.

10. Текіла

Текіла Well-Known Member

У Вероніці. Там вони не відрізняються на смак від французьких чи монакійських.
    --- дописи об"єднано, 12 Червень 2015 ---
    Скажіть, як називається ресторан? Це той, що на 7 поверсі? Потрібно бронювати столик? І чи є в меню морепродукти?

• Інформативно Інформативно x 1
  11. Nyashka

Nyashka Well-Known Member

в кондитерській "темп". Найсмачніші і ціни адекватні.
    Жахливі, з якимось синтетичним смаком у Глорії

• Не погоджуюся Не погоджуюся x 3
  12. Latane

Latane Well-Known Member

там самі жахливі макаруни, пробувала близько місяця тому! Сухі, приторні, односмакові, фуууу! Вони і близько тих грошей не вартують. І мармелад також бридотний!

• Погоджуюся Погоджуюся x 4
  13. Nyashka

Nyashka Well-Known Member

Може вони вже не ті :sad: я давненько їх не купую. Але були найбільш схожі на ті, що в Європі коштувала... м"якенькі зсередини, з натуральними смаками... Тільки полуничний не любила: занадто солодко як на мене

Отправлено с моего iPhone используя Tapatalk

14. Latane

Latane Well-Known Member

Темпівські були дуже сухі, можливо в них термін придатності скінчився пару років тому, але тим більше дивно чому вони були в продажу..... І брала я тоді різні смаки, але реально просто приторність і все!

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Корисно Корисно x 1
  15. Monopoliya

Monopoliya Well-Known Member

Останнє редагування: 14 Червень 2015
    • Корисно Корисно x 1
  16. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

Якось купила на пробу в "Братванці" на Лемківській - ну просто велике "БЕ" : шматки сухого бізе, солодющі, аж нудкі, перемазка якась така жирна, смак у всіх однаковий, хіба кольором відрізнялися.

• Корисно Корисно x 1
  17. Lysenia

Lysenia Well-Known Member

Для мене найкращі - це м'ятні у "Світі кави":girl_in_love:

• Погоджуюся Погоджуюся x 4
    • Інформативно Інформативно x 1
  18. Marcipanka

Marcipanka Well-Known Member

В Палярні Чехович на Героів УПА, в тому приміщенні, де спортлайф. Лимонні і чорничні нереально смачні, мммм

• Інформативно Інформативно x 3
  19. readytogo

readytogo Well-Known Member

Ресторан Partyfon, за морепродукти не знаю, бо не вживаю.

20. JaNazarkova

JaNazarkova Well-Known Member

Знову зайшла щоби похвалити ресторацію Бачевських, вчора вечеряли з батьками там, пробували салати Цісар (класичний Цезар, тільки замість черрі звичайні помідори і заправка не така смачна як могла би бути) і Новольвівський (дуже сподобався, такий мікс смаків... нямка, там качине філе, листя салату, груша, смажена моцарела, пару виноградинок і полуничка де не де, заправка гірчична з чимось там...усім раджу спробувати). З основних страв теж усе смачно було, бюст качки з печеними яблуками під журавлиний соусом-смачно, грудинка качки дуже ніжна. З десертів порадували їхні заварні тістечка, дуже смачний крем і саме тісто тістечок, не такі нудкі солодкі як магазинні. Кому сподобалась обліпихова настоянка, то раджу ще спробувати айвову)

• Подобається Подобається x 3
    • Корисно Корисно x 1
  21. aknytsU

aknytsU волошкова...)

Були вчора у "Ратуші" на площі Ринок. Зовсім несподівано, не плануючи кудись йти на вечерю.
    Страви дуже смачні, офіціанти ввічливо-привітні, атмосфера сприяє відпочинку. Зручні диванчики, ненапряжна музика, столи розміщенні не надто близько один до одного, і, звісно, інтер'єр: світлий, просторий, без зайвого пафосу.
    Ціни абсолютно демократичні, ще й зважаючи, що центр (центральніше не буває :) ).
    Замовляли рулети з лавашу з сулугуні та овочами на грилі мені, свинні медальйони з печеною картоплею чоловікові, тірамісу та лате. Все дуже смачно, крім останнього пункту, не пішло мені лате зовсім.
    І ще один нюанс - чекали ми на замовлення достатньо довго. Не засікала хвилин, але враження склалось, що більше ніж півгодини (або ми були дуже голодні і не могли дочекатись замовлення).