Ресторани, кафе, забігайлівки Львова - відгуки (2)

Тема у розділі 'Забава аж до рання', створена користувачем mrochkizm, 13 Жовтень 2013.

1. mrochkizm

mrochkizm Well-Known Member

Продовження теми Ресторани, кафе, забігайлівки Львова - відгуки (1)
    У цій гілці ділимося відгуками про обслуговування у закладах харчування.
    ДЕ Ви БУЛИ. Якщо НЕ БУЛИ - читаємо уважно попередні дописи.

Увага! Запитання новачків "Хто шо чув про ресторан "Гнилий Пень" у третьому квадраті Брюховичів?" видаляються без обговорення!

*************************************************************************************************
    Мені сподобалася "Королівська пивоварня". Обслуговування справді щиро привітне, без надміру "сиропу", як, наприклад, в закладах "Фесту". Грецький салат люкс, копчене пиво дуже сподобалося, а їхній хлібчик - це просто нямка. Інтер'єр гарний, температура всередині комфортна, чисто, охайно. Ціни високі.

Останнє редагування модератором: 10 Листопад 2013
    • Інформативно Інформативно x 2
    • Подобається Подобається x 1
    • Оптимістично Оптимістично x 1
    • Креативно Креативно x 1
  2. friendly homka

friendly homka Well-Known Member

я б навіть сказала, що там якийсь такий настільки нейтрально-непомітний стиль, що кожен дизайнер, що оформляє той зал, зможе зробити його різним і неповторним

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  3. Жменька

Жменька Well-Known Member

Також там кілька разів була. Все сподобалось: і просторий зал, і гарна територія (було де дітям побігати), смачнюща кухня і гарний сервіс. Тож рекомендую))

4. casablanka

casablanka Щаслива особистість

Ми нещодавно також там були, то фламмекюхе також дуже сподобалась. Дуже вдале поєднання груші та сиру(та й взагалі люблю я цей сир), смакували залюбки:nyam2:. О, а от прошутто я там не пам'ятаю щоб було, бо здається його там не було:scratch_one-s_head:?
    І також я собі замовляла вишневий штрудель, то чоловік забрав мій десерт собі і прийшлось ще мені дозамовляти, і ще думали над третьою порцією, але якось вчасно зупинились. Вишневий штрудель там бомбезний, думаю увійде до ряду моїх улюблених. Чоловік як в рахунку дізнався що він коштує 42 грн, то казав що міг спокійно брати ще собі, але ми пробуємо "худати":haha:. Решта страв аж такого враження не склали, але також все було смачним.

• Подобається Подобається x 5
  5. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Дівчата, порадьте kids friendly ресторани у Львові. Щоб привітні офіціанти, щоб були спеціальні високі стільчики для дітей, бажано, щоб давали якісь малювалки. Плюс, щоб було смачно і не було страшно ту їжу дитині згодувати.

6. Mazerati

Невже нічого такого нема? Ну хоча б, щоб крісла для дітей були....

7. Kandya

Kandya Well-Known Member

Напевно, якби щось таке цікаве було -- то ми б вже там давно форумівку влаштували б.

А так є 5-6 закладів із дитячою кімнатою, але я навіть не впевнена, що хоч в якомусь є аніматори

8. Mazerati

Ну мені не треба аніматорів. А де ваші діти сидять, якщо ви вечеряєте в ресторані? Ніколи не були в ресторані чи кафе у Львові з дитиною, трохи розгублена. Тут я звикла, дитина сидить в спеціальному високому стільчику, які є в кожній забігайлівці. Їй дають олівці і вона собі малює, поки чекаєм на замовлену їжу. Ну ок, я готова олівці з дому взяти, то не проблема, якщо що. Просто в звичайному кріслі вона не всидить, треба буде бігати за нею і тоді ні про яку спокійну вечерю мови не буде.

9. raspberry

raspberry Well-Known Member

Стільчики багато де є. З останнього, де були з малюком, це "Голодний Микола" (є стільчики, дитячий куток, аніматори). Весела атракція для любителів рибалки: моя доня там сама собі форельку вудочкою ловила в акваріумі посеред залу.
    В піцерії Фелічіта є стільчики, в Скайпарку теж, тепер він якось по іншому називається, але туди я б дитині з собою їсти брала. Я вже колись писала відгук на нього. В ресторані від Козацької ради теж стільчики були і кухня смачна.

Останнє редагування: 22 Липень 2015
  10. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

Такі дитячі крісла як для годування мали б бути в багатьох ресторанах. Я на ці крісла багато де увагу звертала, але тепер вже точно назв не пригадаю тих закладів, бо наша дитина вже велика і останніми роками не потребували спеціальних дитячих крісел.
    Думаю без проблем якийсь заклад знайдете.

11. Mazerati

О, дуже дякую! Бо я вже почала переживати. Коли жила у Львові без дитини, то зовсім на такі речі уваги не звертала. А зараз, це просто критично. Або я засильно переживаю :)

• Корисно Корисно x 1
  12. Олюнька

Олюнька Well-Known Member

тут є стаття про

"7 кафе у Львові, де зручно відпочивати з дітьми"

• Інформативно Інформативно x 1
    • Корисно Корисно x 1
  13. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Таке є майже в усіх закладах.

14. woolf

woolf Well-Known Member

Була недавно в "Голодний Микола", бачила якийсь закуток для дітей. про меню не скажу - не цікавилась.

15. Kandya

Kandya Well-Known Member

ну ви мене повеселили))) я просто уявила собі вечерю в ресторані із своїми дітьми....
    я вже, правда, зрозуміла суть питання. Вам просто потрібен такий стільчик, який я називаю "годувальний столик". Такі справді багато де є (а ми такий із собою часто таскаєм

• Подобається Подобається x 2
  16. woolf

woolf Well-Known Member

І у "Вілл Австрія" є великий дитячий майданчик (на вулиці) і якісь звірята в клітках, просто близько вода і треба добре пильнувати дітей. А, не знаю, як цього року, але на вихідні у них завжди був аншлаг і, відповідно, треба було довго чекати замовлення. У будні - простіше.

• Інформативно Інформативно x 1
  17. Mazerati

Це за межами Львова? В тріпадвайзорі пише Нагоряни. Поняття не маю де це...але фото гарні.

18. Mazerati

Ну в мене лише одна дитина, яка звикла всюди бути з нами, тому, думаю, буде ок.

19. woolf

woolf Well-Known Member

О
    Там справді дуже гарно і кухня непогана, просто якась (була) безтолкова організація роботи кухні. Але, якщо не спішите - то саме то. Не пам!ятаю стосовно крісел дитячих, я колись брала малу в ресторан у переносці і ставила на диван, коло столу.

Нагоряни, наступне село після Малечкович, після Нагорян ще близько 1 км і Ви на місці. (Там одна пряма дорога, полатана, є вказівники). Подивіться на maps

20. Багіра

Багіра Well-Known Member

Я б радила вам невеличке кафе в центрі Sowa, є стільчик, є олівці, ще фігурки цікаві для гри дають, якщо дитина ість гофри, то все що ви хотіли)

Надіслано від мого D5503, використовуючи Tapatalk

• Подобається Подобається x 2
  21. Mazerati

Стільки нових кафешок повідкривалось за чотири роки, я в шоці