Слiнги, Ерго, Кенгуру...(3)

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем natorella, 14 Листопад 2007.

1. natorella

natorella Well-Known Member

Початок цієї гілки читайте тут. і тут

дам декілька
    посилань, які варто почитати перед тим, як починати вибирати і носити слінги та інші переноски для дітей

посилання на інструкціїдевайси, які роблять комфортним слінгоносіння
    для тих, хто думає в сторону пошитих майстринями рюкзаків, раджу переглянути порівняння

Останнє редагування: 29 Березень 2014
  2. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

Якраз думаю зараз про слінгонакидку. А вони що, знизу ніяк не затягуються, чи то куди задуває?
    Бо зимових маю аж 2: одна Єхидна, ціла в ґумках, то її вдягаю до слінга, бо порівняно акуратно виглядає, друга - ILM, до колін, то в ній я+малеча - то така собі ходяча шафа:), то думала продам, але дуууже її люблю як звичайну куртку, бо мало є таких, щоб і довгі, і вигляд гарний мали без каблуків.
    А от треба мені щось на +5,і не знаю, чи куртку демі шукати, чи накидку шити/замовляти. Весною носила просто у розстібнутій куртці, але не подобається так. Мені би щось таке затишне на вітер-мжичку-сиру погоду,просто тканина+підкладка флісова чи трикотажна. Накидка ніби більш універсальна, а куртка краще закриває все, чи що... Порадьте щось...

• Корисно Корисно x 1
  3. Almariel

Almariel Well-Known Member

Там все гарно підтягується. Але коли вітер такий, що дах зносить, то трошки піддуває. Але може то тільки я така чутлива.

• Подобається Подобається x 1
    • Корисно Корисно x 1
  4. skarlet

skarlet Well-Known Member

Приїхав мій май, правда, трохи несподіванку мені швея зробила, коли його пошила гібридним (замість лямок, що зав"язуються, поролоновий пояс на застібку). Тому тепер невпевнена, чи можна його зараз нам носити у 5 міс і вага під 7 кг...?
    Весь із шарфових тканин шитий. Загалом мені дуже сподобався.
    Ану покритикуйте нашу першу намотку (в першу чергу маю сумнів щодо розведення ніжок- чи не зашироке? Ручки можуть от так виглядати- спадати вниз? Ну і невпевнена , чи добре лямки на попі малечі перехрестила - треба вище чи нижче?) :

• Зе бест! Зе бест! x 1
  5. Hexe

Hexe Well-Known Member

завтра з фб організовують слінгоздибанку в парку Костюшка, приходьте:girl_flag_of_truce:

• Корисно Корисно x 1
  6. Almariel

Ніжки і ручки нормально. Про перехрещення лямок не скажу, бо маями не дуже цікавилась.є, але виглядає нормально - не робить поперечного вигину спини.

Надіслано від мого HTC Desire C, використовуючи Tapatalk

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  7. natorella

Дуже гарна спинка. Округла

• Зе бест! Зе бест! x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  8. IrunaD

IrunaD Well-Known Member

Я також шила в Анни Петриченко,але ерго.Вона майслінгів здається не шиє,а фаст слінги з защібкою як у вас.

9. natorella

Ну от на фото май. Хочі з фастексом на поясі, котрий дитині не шкодить

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  10. skarlet

skarlet Well-Known Member

то інше, у фасті верхні лямки короткі і на застібках. Мене у ФБ пролсвітили, що це фастомай :girl_curtsey:

• мімімі мімімі x 1
  11. IrunaD

IrunaD Well-Known Member

Ох і різновидів тих є.....

12. natorella

То не різновид. То гібрид

• Зе бест! Зе бест! x 1
  13. lovikyou

lovikyou Well-Known Member

Скільки він Вам обійшовся? Напишіть в ПП

14. Almariel

навчіть мене вдягати рюкзак за спину))) мг, отака я досвічена слінго-ерго мама з майже 3,5 роками стажу.
    коли вдягаю на куртку свою і дитина в куртці (поки що в тоненьких, але вже є проблеми), то погано підтягується спинка вверх, тобто погано просідає попа. коли чоловік вдома, то прошу його "підтрусити": потягнути за верхній край спинки.
    з старшою була така сама проблема, але тоді чоловік був частіше вдома, то я не дуже парилась.
    то нам рюкзак вже малий чи що? доня має зріст десь 80 см (я давно не міряла, 3 місяці тому була 74), вага приблизно 12 кг. рюкзак має ширину біля ніжок 42, висота спинки 40. при бажанні і без курток доня туди з руками влазить.
    якщо пошити більший рюкзак, то стане лагше просаджувати дитину? і якщо більший шити, то хоч які розміри приблизно?

15. natorella

По ідеї так, одяг трохи додає об'єму.
    То шитий рюкзак чи фірмовий?

16. Almariel

Шитий, від Петровоï.

17. natorella

Важко добре розмістити лише в одягу за спиною?
    Якщо так, то це питання практики

18. Almariel

Ага, важко тільки в одязі. Мо які відео є?
    Я пробувала спочатку одну лямку вдягати, потім поправити трохи одяг в дитини на спині, а тоді другу лямку.
    Пробувала і обидві лямки одночасно вдягати.
    Щось ніяк не йде. А ще зима попереду, товсті куртки.
    А, може спочатку лямки зробити довгі, вдягнути рюкзак і дитину посадити, а тоді підтягнути до комфортного стану? Тю, завтра спробую.

19. natorella

І нахилитись добре, шоб дитина була спочатку вище, а потім чуть провалилась

20. Raven

Raven Мама малятка

Я трошка підстрибую при підтягуванні. Тоді спинка від куртки відлипає і одяг не так затягується під рю.

21. Almariel

Не пойняв. Я навпаки хочу, щоб дитяча куртка залишилась всередині в рюкзаку, бо толку з неï, якщо вона наверх вилізе.