Слiнги, Ерго, Кенгуру...

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем natorella, 14 Листопад 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Відповідь: Слiнги, Ерго, Кенгуру...

Я німецькою не читаю. :girl_sad: І мені треба щось у Пн. Америці знайти.

2. odree

odree Well-Known Member

тоді точно до наторелли. а на ebay намає такої ТМ?

3. Liliyah Romanova

Не знаю, що таке ТМ. Шукала фірму, не знайшла.

Знайшла ще таке:
    1 2 3
    Мені останнє дуже подобається. Виглядає на автентичний виріб. Але ціна підозріла, тому не знаю. Останній складається з котону та акрилу.

Уявіть собі, що я витримую годину, але на спину дає трохи.

4. odree

odree Well-Known Member

лілю, а ось їхні партнери в канаді

• Подобається Подобається x 1
  5. Liliyah Romanova

І котрий із них буде достатньо міцний? Там опису нема. І ціни :girl_crazy: веселі...
    На ebay хоч опис продукту є, а тут - тільки ціни та розмір. :girl_mad:

6. odree

odree Well-Known Member

вау, останній мені теж подобається, але я чомусь думаю, що він не є вантажопідйомним, він певне як і дідковські індіо, для маленьких діток краще, ну і мене чомусь ось той акрил насторожив. але до натореоои тре однозначно, вона набагато більше перемацала тих слінгів :)

7. Liliyah Romanova

Ну, то буду чекати, що Наторелла напише. :)

Останній мені дуже до ґусту припав. 215Х68 см
    Кажуть, що справді автентичний, і що використовують для дітей віком 4,5 і старших.
    А ще можна використовувати як коцик, капу на канапу, скатертину... Ото приколісти. :xaxa:

8. natorella

natorella Well-Known Member

в принципі з першого вашого допису пункти 1 і 3 - то слінги-кишені, гібрид слінгу з кільцями, але без кілець, тобто така труба, ви її одягаєте через плече і садите туди дитину, то для вас найкращий варіант.
    [​IMG] - тут з дитиню побільше
    а ось це - їхній сайт в гамериці. бо для вас з великою дитиною шарфи вам мотати - то:girl_crazy:
    тут - описано як знайти ваш розмір. та й в принципі на сайт багато інформації про кишені - почитайте
    ось цей, що вам сподобався - це мексиканське ребозо, короткий шарф, який можна зав’язувати по принципу слінгу з кільцями, але по-перше - він з акрилом, що може інколи впливати на шкіру дитини. а по-друге - я його тримала в руках - то для малої дитини воно добре, а для важчої (тим більше 20тикілограмової) - не дуже, бо вам буде врізатись тканина в плече.

• Подобається Подобається x 3
  9. natorella

вчора не дописала - сьогодні допишу
    ось це ребозо яке вам сподобалось, лілю, потрібно зав’язувати ось так і ось так до речі на перших знимках то таке ж саме як ви знайшли на Ебеї.
    якшо маєте пеха мотатись в нього і вас не лякає склад тканини - то можете брати. але кажу ще раз тканина тонка, 20 кг буде важкувато носити.

• Подобається Подобається x 2
  10. Liliyah Romanova

Дуже сподобався оцей , але не знаю, чи тканина буде добра на мою мавпочку.
    А ще такий класний. Тільки мені менше подобається, ніж перший. Ще є такий самий, але без підкладки.

Наторелло, мені перший підійде? Чи краще брати другий, третій?...

11. natorella

[​IMG] - ота краса вам буде дуууууууууууже до лиця. головне, лілю правильно визначити розмір. наскільки я вас пригадую - то вам 22 десь буде добрий. ви вже по табличці звірялись?? я вгадала? тканина на ньому стреч-сатин, думаю буде
    хоча цей [​IMG] - з 55% Organic Hemp 41% Certified Organic Cotton 4% Lycra Twill = 55% органічна конопля 41% сертифікована органічна бавовна 4% лайкровий твіл - то є :girl_claping: класно, по-перше дуже здорово для шкіри і витримує велику вагу. я (по секрету) вибрала би саме його, бо бачите шо пишуть - Hemp fiber is one of the strongest and most durable of all natural textile fibers
    у виборі зараз вам порадник тільки ви сама - бо ці слінги-кишені високої якості, і вибрати деколи дууууже важко, але реально якшо брати на більшу і важчу дитину - то беріть другий - не пожалієте

Останнє редагування: 10 Червень 2009
  12. Liliyah Romanova

Відтерміновується моя покупка. І не тільки ця... :girl_cray: :girl_cray: :girl_cray:
    Намітилися дві великі інші. Машину треба міняти, а то зараз усі додаткові кошти стягне. Отак завжди. Треба було замовляти зразу. :sad::sad::sad:
    Наторелло, все одно дуже дякую за допомогу й корисну інформацію! Все одно куплю, лиш треба тепер почекати трохи. Ех...
    А розмір ви вгадали - 22. :girl_claping:

13. natorella

ну я думаю та покупка не надовго відтерміновується
    і дуже скоро ви похвалитесь фото в новому слінгу:girl_smile:

14. Coffe13

Coffe13 Well-Known Member

А в нас був отакий з www.babyvak.cz
    Правда то було давно і вибору було не дуже...але якістю я дуже задоволена.

15. katkas

katkas Well-Known Member

ну добре що хоч якість у них нормально, бо на фото і на сайті дитина в сск неправильно розміщена, треба щоб голівка маляти розміщена була в протилежну від кілець сторону.
    Це я так, для тих хто ще не в курсі і тільки до слінгів придивляється.:girl_smile:

• Подобається Подобається x 5
  16. Coffe13

Правильно так - як зручно дитині (ІМХО)
    Я свого носила якось так, як жодна інструкція не показувала... ми знайшли своє зручне положення і все.

17. katkas

katkas Well-Known Member

Погоджуюсь, але крім того має ще бути зручно й мамі, все ж таки від цього залежить як довго мама буде носити дитину і чи взагалі буде. Бо часто після першого невдалого досвіду мами від слінгу відмовляються.
    А зауваження було не до Вас, а взагалі до того, як на фото зображено положення дитини. І повірте я знаю про що говорю.:girl_smile:

• Подобається Подобається x 3
  18. Coffe13

Так і я не персонально до вас :girl_smile:
    Я до того що інструкція не є для 100% слідування їй.

19. Lastivka_Rivne

Lastivka_Rivne Well-Known Member

А ми маємо рюкзачок польської фірми "womar", хоч і не дуже часто користуємось, але завжди зручно. Тільки проблема є, коли сідаєш в маршрутку, потрібно відстібувати ремінці, бо дитині незручно сидіти. А коли виходиш з маршрутки, то застібнути. Якщо сама з дитиною, то важкувато.

20. natorella

то кенгуру - в них посадка неправильна
    в слінгорюкзаках, або ерго, та і у всіх правильноскроєних девайсах - такої проблеми немає. там дитина сидить широкорозвівши ноги і їй зручно

Статус теми:
Закрита.