Вибираємо ім'я для дитинки (2)

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Virginia, 9 Квітень 2013.

1. germiona

germiona Member

Як Вам ім'я Лілечка?

• Подобається Подобається x 3
    • мімімі мімімі x 1
  2. Colombina1982

Colombina1982 Well-Known Member

Зе бест оф зе бест. Мій чоловік мліє від звучання: Ліля, Лілюська, Лільчик. А мені власне Лілія - дуже подобається, а зменшувальні форми - то хіба поки мальота. :)

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  3. germiona

germiona Member

Класно! для мене теж це наймилозвучніше... зараз рідко так називають чомусь

4. галичанка

галичанка Well-Known Member

В мене теж знайомі назвали Матвійко, хлопчики народились, чи то літом, чи осінню, десь недавно )
    Імя популярне, але і може в нас спільні знайомі?)

Останнє редагування: 20 Листопад 2015
  5. бетменша

бетменша Well-Known Member

Я до вас у компанію. Теж два хлопчики і Матвійки. Ім"я зараз реально ну дуже популярне.
    дуже класне. таке миле і жіночне. і не заїжджене.

6. fiesta

fiesta Well-Known Member

В знайомих двійня -Ліля і Аня - Анет і Лілу - так кльово

7. lyanysya

lyanysya Well-Known Member

А мені більше подобається Ліліана) скорочено Ляна)

8. Colombina1982

Colombina1982 Well-Known Member

Менi Лiлiана подобаеться, але, на жаль, воно з нашим прiзвищем - як на коровi сiдло ))
    А Лiлу i Анет мешкають в Украiнi?

9. галичанка

галичанка Well-Known Member

А як ви хочете назвати своїх діток?)

10. fiesta

fiesta Well-Known Member

Так. То їх батьки так люблять кликати :)

11. Skifia

Skifia миється в бані

@галичанка в нас свсіди так малого назвали, і в садку були Матвії, так що популярне зараз це ім"я.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  12. Neytasa

Neytasa Well-Known Member

Мені дуже подобаються- Рафаїл, Климентій, Дорофій, Іларій :girl_dance: не зустрічала жодного...

• Подобається Подобається x 2
  13. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

О, мені Іларія для дівчинки дуже подобалось, але чоловік сказав, що то вже занадто :) в нас, здається, в Ламари так доня називається.

14. Chukuliadka

Chukuliadka Well-Known Member

І мені подобалось, але нам його забракували. Тому маю Дзвінку і якесь таке вже її те ім'я:)

• Подобається Подобається x 1
  15. Rosynka

Гг:) якось ми однаково думаємо:)
    Я все життя, ну, років так від дев'яти, мріяла про доню, і це мала бути Дзвінка, Квітка або Златка. Але коли прийшов час називати донечку, це стало неабиякою проблемою, бо ті три вже не підходили:)

16. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

А чого? Перестали подобатись?

17. Rosynka

Та я знаю... "Перегоріла", мабуть, за 20 років. Зі Златкою ясно, ім'я гарне, але багато вже зараз так називають. А ті два - і небанальні, і милі, але от ніяк вони мені не в'язалися з нашою сім'єю. Ніколи б не подумала, що вибрати ім'я для омріяної дівчинки буде так складно. Але так було - перші дні чи навіть тижні доня була просто Ляля :)

18. raspberry

raspberry Well-Known Member

А ми місяць називали дочку різноманітними ласкавими словами, ніяк імені підібрати не могли:girl_crazy:Аж поки не вийшов час на реєстрацію, чоловік побіг і записав одним з тих, які на той момент нам підходили:girl_crazy: А зараз і не уявляю, якби її звали не Яна, а якось інакше:dntknw:

19. nibysh

nibysh оптимістка з сумнівами

Прокинулась- а в голові крутиться ім*я Теофіл.:meeting: і до чого це?:dntknw:
    Невагітна, і про другого синочка мова не йде, та й не подобається воно мені, і знайомих таких нема, і Вільде дааавно вже перечитувала....А от приснилось і все.

• Креативно Креативно x 1
  20. aknytsU

aknytsU волошкова...)

У нас - малюк Артем, Артемусь, Артемчик, Темусик :girl_in_love: Обирали довго, чоловік "погоджував" ще довше, але в результаті маємо нашого солодкого щокастого пампушка Артемчика :girl_dance:
    Сьогодні вже офіційно зареєстрували :)

• Подобається Подобається x 11
    • мімімі мімімі x 4