Спойлер тема є продовженням цієї Це - тема для загальновагітних балачок, а для конкретних розмов запрошую у відповідні обговорення: Перші тижні вагітності! Здоров'я під час вагітності та після пологів (2) Вагітність і хвороби Токсикоз і печія Тонус: що це таке і чи треба лікувати? Аналізи, які можуть здати вагітні жінки! (але не мусять) Вибір лікаря для майбутньої мами Ваші Відгуки Про Львівські Пологові Будинки (3) Збираємось до ПБ -2 Жіночі консультації Львова: куди податися??? УЗД (спецiалiсти/раджу/ не раджу/iтд...) користь і шкода УЗД Під спойлером короткий перелік корисних тем, також не лінуйтеся гортати розділ та/чи користуватися пошуком Спойлер Що почитати майбутнім мамам Тимчасово +15, або вагітність і вага Що можна, а що не можна пити вагітній? Розтяжки при вагітності Курси для вагітних Вітаю з вагітністю! Вітаємо з новонародженим / новонародженою! (2) Прання дитячих речей
Чоловікові для партнерських пологів треба здати аналіз на стафілокок? Чиї чоловіки здавали: то має бути від якогось лікаря скерування?
Нам нічого не казали на рахунок аналізів, навіть про флюрографію не згадували. Сьогодні якраз в ПБ була в лікарки. Але то на Мечнікова, а ви в який пологовий збираєтеся?
Сьогодні була в лікарки, вона виписала Гінофлор. Сказала що він покращує мікрофлору і пом'якшує, щоб уникнути розривів під час пологів.Хтось цим користувався препаратом перед пологами? Надіслано від мого D6503, використовуючи Tapatalk
така, як Вам треба На цьому терміні більшість ляль - однакові, з поправкою на реальну дату запліднення. "великими" чи "маленькими" дітки стають вже ближче до ОДП. Ну і одні сидять в мамі 36-37 тижнів, інші - 42-43. --- дописи об"єднано, 22 Січень 2016 --- а куди має дітись? Звичайно, що буде.
Попереднього разу з семи місяців вже мала майже все готове і спаковане, бо мало що... А так як пологи в термін відбулися, то попередньо ще раз перепрала і перепрасувала дитячий одяг і пеленочки, бо все-таки два місяці лежало спаковане. А цього разу вже хочеться готуватися помаленько))
а чи правда, що коли починаєш відчувати дитинку це половина терміну? кого не питаю годує чи ні, через одну відповідь"немає молока" аж дивно
Я в мед. Сьогодні спитала в лікарки з жк, то посів на стафілокок для партнерських чоловікові не потрібен. А флюрка потрібна, у мене її дані є в обмінці записані, чоловік робив ще раніше.
звісно, що ні! Ви ж уже відчуваєте я старшого відчула в 21 тиждень, другого в 19, доню в 13. Синів народила на 42 тижні, доню на 43 не там питаєте налаштовуйтесь на позитив, читайте теорію і правила успішного ГВ і все буде добре
Я щось довго відкладала. Але як помазалось мені трохи на 35 тижні, то почала скуповувати, перепирати і перепрасовувати, бо відчула, що може все бути. Потім попустило, знов почала відкладати. Я просто дуже довго то все прикупляла. Може хтось так вміє, що все за раз і в одному місці, а я поки всюди облазила, обдивилась, то зайняло часу. От накінець пару днів тому тільки докупила собі ліфчик для годування, прокладки для грудей, конверт теплий на виписку і здається готова! Ну і ще медикаменти - то вже на місці, мабуть.
Скажу вам по моїх спостереженнях, серед моїх знайомих які годують і які на штучному. То так ті що годують то вони до народження дитини читали інформацію по ГВ і були налаштовані тільки на це, або мали хорошого лактолога який допоміг їм вберегти молоко, бо багато переживають кризу на 3 і 6 тижні на 3 і 6 місяці бо це нормально ( але вона триває не довго), або не берегли груди і простудили або не дотримувалися техніки ГВ от вони відносяться до штучників. Думаю так як ви з нами на ДП то ГВ вам забезпечене, адже як то кажуть " допоможемо чим зможемо ". А щоб не переживали за таке почитайте книжку " Вчимося готувати грудьми ". Розвіє всі сумніви.
цілий день щось там робить, кроленятко мале, хазяйнує. я от бачу пора братись за лектуру, бо мене всі хочуть переконати, що неа... то маловірогідно, усі штучні. Або починають читати лекції про чай з молокомужссс --- дописи об"єднано, 22 Січень 2016 --- тим і займусь, чоловік каже якщо ти в мене молочна то буде нам щастя))
В мене вже зібані. І то я кажу так гордо...бо відкладала я ту справу і ніяк не могла приступити до процесу. Але тепер - спокійніше вже.
Ага! Я ще собі по пару раз можу з різними списками подумки все, що накупила, позвіряти, переконатись, що нічого важливого не пропустила. Але ще треба пофасувати по кульках: окремо відібрати для родзалу і окремо в палату дитяче і своє, бо в мене ще не посортовано так. Я включила режим вичищання квартири. Два дні виділила для драяння у ванній кімнаті, розгребла аптечку і викинула купу непотребу протермінованого, очистила кухонні шуфлядки від непотрібних речей. А на черзі ще дуже багато роботи по вилизуванню кухні, розхламленні шаф, моєї косметики, дитячих іграшок і тому подібного. Потім ж буде не до того! А то щось багато зайвих речей по квартирі - все викидаю потрохи! Малюк в шоці з такої активності!
Я теж стільки всього зайвого порозгрібала, викинула, що сама від себе в шокові))) зате, аж легше дихати стало) Тепер знаю, що це потрібно було швидше робити, бо інтузіазм є, а сили бракує... Сумки, а точніше поліетиленові пакети спаковані) Ура! Все підписано, впорядковано) Ще хочу купити один бюстгалтер "на виріст", але якийсь простенький і приємний, а поки такого не зустрічала... Ще наготувала собі компресійні панчохи на пологи, на всякий випадок, бо трошки маю деформовану венку, не хочу, щоб усугублялось. Хто таке практикував? Ще маю питання, прислала мені мамуся з Канади ланолін для сосків, а він такий тугий, з тюбика не хоче витискатись і має трохи запах. То нормально? --- дописи об"єднано, 22 Січень 2016 --- І ще, думаю може в родзалі помазати промежину олійкою на всяк випадок. Маю олійку з зародків пшениці, підійде? Чи вазелінова олія краща- жирніша?